“Mag het ietsje meer zijn?”
Terug naar home

“Mag het ietsje meer zijn?”

Nu zelfs de boodschappen vaak online besteld worden, en uitgebreid winkelen niet goed kan verlang ik naar een gezellige drukke markt waar een homp verse vis of een gul stuk kaas met een sierlijk zwaai op de weegschaal belanden: mag het ietsje meer zijn, dame?

2022 ligt nog als een onbeschreven blad voor ons. Wat zal het jaar ons brengen? Mag 2022 ook ietsje meer zijn?


-Wordt het een jaar waarin we corona eindelijk iets beter onder controle krijgen? Waarin we ietsje meer fysiek onderwijs mogen geven, iets meer sociale, gezellige bijeenkomsten, Tweedaagse onderwijsbijeenkomsten, mét een wijntje?

– Wordt 2022 dan eindelijk het jaar waarin we ietsje meer (of liever nog flink meer)  aios mogen verwelkomen in de AVG opleiding?

-Wordt het een jaar waarin we nog iets meer blended onderwijs geven, met iets meer e-learnings en  mooie instructievideo’s, zodat er tijd komt voor iets langere wandelingen tussendoor op de digitale lesdagen?

-Wordt het een jaar waarin er nog iets meer initiatieven komen om het interprofessioneel opleiden echt goed neer te zetten?

Soms ligt het antwoord buiten je macht, je hebt er geen invloed op. Dan kan je niets anders doen dan je zo goed mogelijk aanpassen aan de werkelijkheid. If life throws you lemons, make lemonade. 

Soms ligt het antwoord niet bij jou, maar bij anderen. Dan kan je die ander ontmoeten, helpen en proberen er samen uit te komen.

En soms ligt het antwoord bij jezelf, en moet je energiek aan de slag: Op z’n Rotterdams, niet lullen maar poetsen.  Net als op de markt

Wij zijn er klaar voor: natuurlijk mag het ietsje meer zijn!
2022 wordt een jaar waarin wij ons beste beentje zullen voorzetten om al onze doelen te bereiken. Doe je mee?

Gelukkig Nieuwjaar!

Hanneke Veeren,

Hoofd AVG opleiding