Opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)
Terug naar home

Opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Arts voor verstandelijk gehandicapten: een nog onbekend maar uitdagend vak, volop in ontwikkeling.

De opleiding

De driejarige postacademische beroepsopleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Met het voltooien van de opleiding verwerft de arts de titel AVG: arts voor verstandelijk gehandicapten.

Aios worden?

Ben je creatief, houd je van puzzelen en van veel afwisseling? Ben je daarnaast geduldig en werk je graag in een team? Dan is de opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten echt iets voor jou!

Opleider worden?

Ben je een duizendpoot, houd je van kennis overdragen en samenwerken en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten? Dan is de rol als praktijkopleider iets voor jou!

Wetenschap

In dit relatief jonge vakgebied wordt veel onderzoek gedaan. We hebben daarom regelmatig vacatures voor een aioto- traject. Daarin combineer je de AVG opleiding met wetenschappelijke promotie in een combinatie traject van ca. 6 jaar.

Opleidingslocaties

Opleidingslocaties

Labore necessitatibus sequi molestiae amet. Tenetur qui inventore sunt cumque odio. Eum distinctio vero beatae aspernatur aut voluptates ad.

Ervaringen

"aios AVG "

Roel Schambergen

Een leuk interview met aios Roel Schambergen is verschenen in het Magazine voor de startende Basisarts.
lees het artikel hier

Heb je interesse?

Meelopen kan helaas niet in deze Corona tijd. Heb je interesse of wil je meer informatie over de opleiding? Maak vrijblijvend een afspraak of laat je contactgegevens achter via het contactformulier.