Aios
Terug naar home

Aios

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten: een nog onbekend maar uitdagend vak, volop in ontwikkeling.

Voor wie?
Ben je creatief, hou je van puzzelen en van veel afwisseling, maar ben je daarnaast ook geduldig en een goede samenwerker? Dan is de opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten iets voor jou!

Wie kiest voor een loopbaan als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, kiest voor een breed en specialistisch vak dat volop in ontwikkeling is. Affiniteit met de doelgroep, samenwerken, geduld, creativiteit en methodisch denken zijn belangrijke aspecten in het dagelijkse werk van een AVG. Ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Je treedt voor de duur van de opleiding in dienst bij de SBOH. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO SBOH (www.sboh.nl). De opleiding kan in deeltijd worden gevolgd. Op de website van de SBOH vind je nadere informatie. 

Heb je interesse?
De opleiding start jaarlijks op 1 maart; sluitingsdatum voor de selectieprocedure van de opleiding is 1 september in het voorafgaande jaar, maar je kunt het hele jaar door contact opnemen voor meer informatie via avgopleiding@erasmusmc.nl.

Indien er voldoende kandidaten zijn zal er per 1 maart 2023 ook een opleidingsgroep starten in de regio Zwolle.